И на овогодишњем 32. међународном сајму графичке и папирне индустрије “Графима”, који се оџава од 29. септембра до 2. окобра на Београдском сајму под слоганом “Отисни се”,  кућа Политика АД је добила многобројне награде у више категорија. Свакако је најзначајније сајамско признање “Сребрни печат” за укупни квалитет, као и признање Удружења економских пропагандиста Србије.

У робној групи “Часописи и ревије” наша медијска кућа добила је диплому “Сребрни печат” за штампање часописа Хедонист, а исту такву награду Политика АД добила је и за каталог Арт салон у категорији рекламне графике. “Сребрни печат” припао нам је и за колекцију “Ученик генерације” у робној групи “Галантеријски производи и колекције”. Признања су испред Политике АД примили Петар Радосављевић, извршни директор за штампарске послеове, Жељко Корица, директор штампарије, и Миле Плескић, директор продаје.

Иначе, “Графима” -  специјализована манифестација Београдског сајма одавно је постала један од основних подстицаја бржег развоја графичарства у нашој земљи и водећа сајамска приредба ове врсте у региону, па су тиме и наша признања значајнија. На сајму су и ове године приказане нове технологије, технолошка достигнућа и трендови у области графичке и папирне индутрије код нас и у свету.